Изграждане на нова жилищна сграда


← Обратно

Изграждане на нова жилищна сграда


Публикувани на 2020-01-26 14:57:27 от orca-admin

Скъпи клиенти,

С радост Ви съобщаваме, че през месец септември 2020г. започваме строителството на нова ЖИЛИЩНА СГРАДА, състояща се от сутерен, партерен етаж, четири жилищни етажа и терасовиден етаж, с разгъната застроена площ на сградата – РЗП 3240 кв. м. надземна част и 669 кв. м. подземна част, предвидена за изграждане на ул. „Княз Борис I” №73 (ул. „Дебелт” №53).

Подземната част на сградата е предназначена за сутерен, в който ще се намират 18 броя паркоместа.

На партерния етаж е предвидено да се помещават 10 броя гаражи.

Сградата ще се състои от 5 жилищни етажа, на които ще са разположени общо 39 апартамента.

Към момента сградата разполага с одобрен архитектурен проект и парцелът е подготвен за предстоящото строителство.

Апартаментите в новостроящата се жилищна сграда се предават в следния вид и степен на завършеност: вътрешна вароциментова мазилка, шпакловка на стени и тавани, хастарена мазилка на стените в банята, замазка на подове, гранитогрес на пода на терасите и парапет от ковано желязо, водопроводни тръби на тапа, поставени ключове и контакти, звънчево-домофонни инсталации, интернет и телевизионно окабеляване, интериорни МДФ врати и блиндирани пожароустойчиви входни врати на всеки апартамент.

За повече информация относно наличността на жилища, гаражи и паркоместа, вижте в секция „Настоящи обекти“ и се свържете директно с нас!
/Новини

Как да се свържете с нас?


Готови ли сте да стартирате следващия си проект с нас? Ако имате въпроси или желаете да обсъдим заедно Вашите планове, можете да се свържете се с нас или да ни изпратите е-мейл. Ние ще Ви отговорим възможно най-бързо!

0893-077-776