Ново строителство в Славейков


← Обратно

Ново строителство в Славейков


Публикувани на 2020-01-25 10:12:50 от orca-admin

Скъпи клиенти,

С радост Ви съобщаваме, че вече започнахме строителството на пет етажна жилищна сграда, предвидена за изграждане в УПИ XIII-736. В края на месец Януари получихме строителна линия и строителните дейности текат с пълна сила, като в момента /11.02.2020г. /изливаме бетона на фундаментната плоча. Сградата ще се състои от 4 жилищни етажа, общо 8 апартамента, като на партерния етаж ще бъдат разположени 2 магазина.

Жилищната сграда е седмият етап от полузатворен жилищен комплекс, който разполага с голям хранителен магазин, сладкарница, хлебарница, аптека, фризьорско студио, цветарски магазин, книжарница, както и други магазини. В непосредствена близост до сградата се намира училище „Епископ Константин Преславски“, както и тренировъчна база на ДФК „Звездичка“ – гр. Бургас. Сградата е с изглед към детска градина, което означава, че срещу нея никога няма да бъде строено. На около 500 м от сградата се намира и парка на ж.к.“Славейков“, който е приятно място за разходка и отдих.

За повече информация относно наличността на жилища, вижте в секция „Настоящи обекти“ и се свържете директно с нас!
/Новини

Как да се свържете с нас?


Готови ли сте да стартирате следващия си проект с нас? Ако имате въпроси или желаете да обсъдим заедно Вашите планове, можете да се свържете се с нас или да ни изпратите е-мейл. Ние ще Ви отговорим възможно най-бързо!

0893-077-776